Cellesluse type ER3G25

Celleslusen ER3G25 er udviklet og produceret af EBC. Konstruktionen af slusen er baseret på erfaring fra mere end 2000 enheder, leveret verden over, gennem de sidste 40 år.

vertical-line-blue
Eriksen bulk conveyor ApS

Cellesluse type ER3G25

ER3G25 er navnet på den cellesluse som vi hos EBC selv har konstrueret. Slusen er fra begyndelsen konstrueret med henblik på at kunne monteres på et containerchassis. Det er således ikke en modificeret industriel maskine.

Celleslusen ER3G25 skiller sig ud fra andre lignende maskiner på flere punkter og har således nogle distinktive unikke fordele.

Celleslusen ER3G25 er udviklet og produceret af EBC. Konstruktionen af slusen er baseret på erfaring fra mere end 2000 enheder, leveret verden over, gennem de sidste 40 år. Celleslusen er lavet udelukkende i rustfast stål (EN1.4301). Det gør rengøring nemmere da celleslusen kan tåle vand og damp uden at tage skade eller vise tegn på korrosion.

Slusen er lavet med specielt henblik på syntetiske materialer, men kan ligeledes bruges til levnedsmidler. I dag bruges slusen i hele Europa, fra Finland i nord, til Spanien i syd og udsættes derfor for temperaturer fra -30°c til +40°c. Slusen er fra begyndelsen konstrueret til montering på et container chassis, den er derfor kompakt, men ydeevnen er stadig høj, som følge af en række unikke detaljer:

Gennemblæsningssluse

Slusen ER3G25 er en såkaldt gennemblæsningssluse. Derved forstås at transporten af produktet foregår direkte i sluselommerne. Dette sikrer en blid håndtering af produktet og optimerer den fysiske størrelse på slusen.

Gennem-
blæsningssluse

Slusen ER3G25 er en såkaldt gennemblæsningssluse. Derved forstås at transporten af produktet foregår direkte i sluselommerne. Dette sikrer en blid håndtering af produktet og optimerer den fysiske størrelse på slusen.

Ind- og udgangs hullerne

Ind- og udgangs hullerne i bunden af slusen, hvor transport luften kommer ind og produktet ud, er ikke runde som man normalt ser det. Hullerne er gjort bredere i bunden og sikrer derved en længere åbningstid, samt en bedre tømning af lommerne.

Eriksen Bulk Conveyor ApS
Nem rengøring

ER3G25 er konstrueret med stort fokus på nem rengøring. Det betyder at der i slusen ikke findes skjulte rum og hjørner, hvor produktrester kan ophobe sig. Det giver stor renlighed og forhindrer produktkontaminering, selv ved skift mellem forskellige typer af produkter.

Granulatprodukter

Det specielle W formede indløb i celleslusen forhindrer granulatprodukter i at blive klemt i celleslusen. På den måde forhindres beskadigelse af produktet og celleslusen er udsat for betydeligt mindre slid. Dette bevirker også at celleslusen uden problemer kan bruges til meget hårde typer af plastgranulat, som f.eks. PET og polycarbonat.

Teknisk data

Krav til luftmængde: 1100 – 1400 m3/time (til 100-115mm rørføring)
Krav til lufttemperatur: 60° c max.
Tryk på transportluft: 1,0 bar
Kapacitet med granulat produkter: 20-32 ton/time
Kapacitet med pulver produkter: 12-25 ton/time

(Kapaciteten i et pneumatisk transport system kan variere meget afhængig af rørføring, luftforsyning osv. derfor er ovenstående vejledende)

Klik på billederne for en større udgave.

Høj kvalitet

Der er aldrig gået på kompromis med kvaliteten.
Derfor er hele slusen lavet i rustfast stål (EN1.4301).
Pakninger, kuglelejer osv. er leveret af de førende producenter.

ER3G25

EBC - ER3G25 reservedele

ER3G25 reservedele

Her kan downloades en oversigt og tegning over hvordan ER3G25 celleslusen er samlet.

ER3G25

EBC - ER3G25 monteret med hydraulisk orbit motor

ER3G25 monteret med hydraulisk orbit motor

Her kan downloades en oversigt og tegning over hvordan den hydraulisk orbit motor er monteret på celleslusen.

da_DKDansk