Cellesluse monteret på containerchassis

Celleslusen ER3G25 er fra starten konstrueret så kompakt som muligt. Det betyder at den er utroligt velegnet til montering på et containerchassis. 

vertical-line-blue
Cellesluse type ER3G25

Cellesluse monteret på containerchassis

Celleslusen ER3G25 er fra starten konstrueret så kompakt som muligt. Det betyder at den er utroligt velegnet til montering på et containerchassis. Hos EBC har vi udviklet et komplet program specifikt til containerchassiser. Det betyder at vi kan levere en cellesluse komplet klar til montering på et chassis.

Desuden har vi udviklet et større program af tilbehørsdele, som kan bruges til nemt at forbinde celleslusen med containeren og derved sikre en tæt og gennemprøvet løsning.

Specifikt chassis

Celleslusen kan konstrueres så den passer til et specifikt chassis. Det forenkler montagen og sikrer at celleslusen er monteret korrekt i forhold til containerens position. Det er nemlig vigtigt at celleslusen er placeret korrekt på chassiset for at sikre produktets flow ned i celleslusen. Ellers kan kapaciteten være reduceret betydeligt.

Kontakt os gerne med spørgsmål eller forespørgsler omkring montering af cellesluser på containerchassiser.

EBC - Cellesluse monteret på containerchassis
Hydrauliksystem

Celleslusen kan trækkes på flere forskellige måder. Den mest populære er et hydrauliksystem monteret på chassiset, som er trukket af en pumpe enhed monteret på lastbilen. Se mere information her omkring hydrauliksystemet til containerchassiser.

24V elektrisk system.

Det er også muligt at trække celleslusen med et 24V elektrisk system. Mulighederne er mange. Kontakt os gerne for mere information.

Klik på billederne for en større udgave.

Katalog

EBC Parts katalog

Cellesluse ER3G25 monteret på containerchassis

Her kan downloades et komplet katalog over reserve- og tilbehørsdele til celleslusen ER3G25.

da_DKDansk