SDU enhed

Enheden er primært udviklet til montering på et containerchassis. Derved bliver installationer på lastbilen unødvendige og containerchassiset bliver på den måde mere fleksibelt.

vertical-line-blue
Eriksen bulk conveyor ApS

SDU enhed

Denne SDU enhed er udviklet og produceret af EBC. Enheden er primært udviklet til montering på et containerchassis. Derved bliver installationer på lastbilen unødvendige og containerchassiset bliver på den måde mere fleksibelt.

Enheden producerer luft til den pneumatiske transport og tømning af både tryktanke og bulk containere. Et hydraulisk system leverer power til tipfunktion, drev af cellesluse, aktivering af hydrauliske støtteben eller andre hydrauliske funktioner på chassiset.

Enheden er drevet af en diesel motor af høj kvalitet fra den tyske producent Hatz, som overholder de nyeste emissionsnormer. Diesel motoren driver en oliefri skruekompressor af mærket CVS.

Hele enheden er monteret i et lyddæmpende kabinet, udført i aluminium. Enheden betjenes nemt ved betjeningspanelet hvor omdrejningstallet på motoren kan stilles trinløst fra tomgang til 2900 o/min. og div. parametre kan overvåges.

Enheden er monteret på en ramme i rustfast stål.

EBC - SDU Enhed
Klik på billederne for en større udgave.

Specifikationer på enheden:

Diesel motor Hatz 4H50TICD
Oliefri skruekompressor CVS SKL 1100 LS
Luftmængde: 1050 m³/time
Lufttemperatur: 60° c max.
Maksimalt lufttryk: 2,0 bar
Effekt fra diesel motor: 55kW
Emissionsstandard: EU Stage V
Brændstofforbrug: 242 g/kWh
Hydraulik flow: 44 L/min
Hydrauliktank: 200 Liter
Dieseltank: 100 Liter
Støjniveau (målt ved en afstand på 1 meter): 92 dB
Støjniveau (målt ved en afstand på 7 meter): 80 dB
Vægt: 1175kg
da_DKDansk